طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر


دلمه مرغ یکی از غذاهایی است که نوجوان ها و جوان ها خیلی آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند امیدوارم که شما هم آن را درست کنید و دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم :
  • سینه مرغ نصف شده:۶ تکه
  • پنیر ریکوتا: یک دوم فنجان
  • پنیر موزارلا رنده شده: ۶۰ گرم
  • پنیر پارمسان رنده شده: یک‌سوم فنجان
  • ریحان ساطوری: ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر لیمو و فلفل: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • کره یا مارگارین آب‌شده: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه :

با دست پوست روی سینه را در طول دنده آزاد کنید به طوری‌که پوست جدا نشود. پنیرها، ریحان، ارگانو و پودر لیمو را مخلوط کنید. یک قاشق از مواد دلمه را بین فضای پوست و سینه ریخته و سینه‌ها را در ظرفی نسوز و دیواره‌ دار بچینید به طوری‌که قسمت استخوانی زیر باشد. با برس، کره را روی دلمه‌ها بمالید و ۵۰ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت در فر بگذارید.