طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر
دلمه مرغ یکی از غذاهایی است که نوجوان ها و جوان ها خیلی آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند امیدوارم که شما هم آن را درست کنید و دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
- پنیر ریکوتا: یک دوم فنجان
- پنیر موزارلا رنده شده: ۶۰ گرم
- پنیر پارمسان رنده شده: یکسوم فنجان
- ریحان ساطوری: ۲ قاشق مرباخوری
- پودر لیمو و فلفل: یکچهارم قاشق مرباخوری
- کره یا مارگارین آبشده: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
با دست پوست روی سینه را در طول دنده آزاد کنید به طوریکه پوست جدا نشود. پنیرها، ریحان، ارگانو و پودر لیمو را مخلوط کنید. یک قاشق از مواد دلمه را بین فضای پوست و سینه ریخته و سینهها را در ظرفی نسوز و دیواره دار بچینید به طوریکه قسمت استخوانی زیر باشد. با برس، کره را روی دلمهها بمالید و ۵۰ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت در فر بگذارید.